Register with EXMarkets

Register with EXMarkets
THE EXCELLENT BROKER FOREX

Saturday, April 30, 2011

Khas Untuk Ahli Group KBU>>>>>Erin Azizan...

Assalammualaikum

memulakan kalimah bismillah......namamu telah diseru oleh ku dalam entry kali nie. atas permintaan saudari tersebut;;;;>>>>>>>;hgpa kenai ka. mai terjah kat sni dlu.....da kenai kan. so itu lah dia salah satu titik permulaan dalam mengorak langkah ke hadapan untuk hangpa kenai dia nie..cheq nie xpandai nk cite pjg2 maklum la umok da meningkat tatkala mata pon da senja...sebenaqnya da ngantok tapi atas dasar keprihatinan, cheq akan merungkai segala "setiap soklan tak semestinya ada jawapan" kan ...hahaha....
soklan yg ada jawapan seperti berikut
>
<
>
<
>
<
>
<
>
<
>
<
>
<
>
<
>
<
>
<
>
<
>
<
>
><


1st. .hai NAMI...boleh berkenalan??

hai Erin Azizan al mashoor.hehe....boleh jer. salam ukhwah daripada cheq. moga perkenalan ini akan membuka satu lembaran yang baru yang lebih dinamik dan prograsif(macam nk promote la plk)....


2..err NAMI dok kat mana?

cheq dok mana??????haaaa...sebenaq nya cheq nie asai org perak utagha.dekat ja no..lebih kurang 45 minit ja (klo rempit out trotal)hehe...BUKIT MERAH..itu lah kawasan cheq dok...kawasan ni besa ja.cuma interactive nya ada BUKIT MERAH LAKETOWN RESORT.penah g sana ka CIK ERIN????????

3:NAMI suka Cool Blog Perisa apa eh? lupa nak usha la semalam.

xctly Nami tgk gak perisa pa yg ada. indeed, suka perisa chokolate.nape plih yg tu????sbb sedap kot.klo perisa yg pelik2 sgt t klo mkn xsdap la plk.but depend on situation la...xsume kita nk rasa sedap aja dilidah tp terasa pahit apabila ditelan.hehe



4: NAMI suka makan apa?



nami nie xpenah memilih makanan n minuman.opppssss......lupa nk bgtau. 4 ur information, nami xminum aiyak ais.y???ntah le.rasenya xselesa nk minum n lagi pon dari kecik mak xkasi minum ais. mak ckp xelok utk kesihatan..so dat y jadi anti-ais...but kdg2 minum gak klo terdesakkn/mmg xde pilihan dah....


5:NAMI pasai pa pangey NAMI?


pasai pa depa panggil nami.xctly nama nie asainya daripada USM lagi.email khas untuk student usm akan diberi shortform daripada NOR AZLAN MAT ISA kepada NAMI....orang xtau pon.tapi bila Mr straw bgtau time hangpa men bowling, tu yg lekat nama nami.satu lg senang kan nk panggil nami kan kan!!hehe....tp klo kt usm nie pgil nami org xkenai(group KBU jer yg tau). klo pgil abg lann dorg kenal la sbb dari mula2 masuk usm nama tu da familiar da.hehe


6:NAMI sesat ngan Syuk semalam masa nak pi CKT Permatang Pauh.


sebenarnya ktorg xsesat pon(xnk ngaku)hehe....Mr straw la ingat2 lupa cuz baru 2nd time dia pergi sana.cheq pon 1st time baru sampai.salu makan kt sg dua ja CKT tue.tp xpa la.at least tau gak jln2 kt penang nie.hehe...minat gak makan CKT nie.area penang jer yg ok klo nk mkn CKT.klo tmpt cheq mmg kompom xsedap.haha...


7::eh eh NAMI..awat comey sangat?

ke'cute'tan ke???hehe...sume itu anugerah Allah yang tak ternilai.alhamdulillah syukur atas award yg dberikn...mmg da ramai jumpe orang dorg kata mmg cute la azlan nie(perasan tahap dewa)haha.....


8..Jumaat ni paper last NAMI

aah da ending pon. mmg paper killer!!!!ok.dalam byk2 xm yg dlalui, yg nie la yg plg mencabar minda n intelektual...wwooooohohoohoo...tawakal ja.da usaha sedaya upaya untuk peroleh yg terbek!

9.err awat NAMI sambung master?


y???nk cite pjg le.hehe...sum jer la k.futher study sbb nk dpt ilmu.bkn mudah nk dpt ilmu.klo barang kita bole mintak, boleh cari tapi ilmu tak boleh....ilmu kene tuntut.xda di pasar2/hypermarket nk dijual beli dengan begitu mudah......memerlukan pengorbanan dan kesabaran yg tinggi walaupon pelbagai dugaan yg ditempuh....hidup ini perlukan ilmu...even kita kaya byak duet tp ilmu xda xguna jugak...tanpa ilmu umpama dunia gelap gulita. ilmu itu pelita hidup. menuntut ilmu di umpamakan seperti berperang fisabillillah..bertepatan dengan seruan nabi Muhammad s.a.w bersabda tuntutlah ilmu sehingga ke liang lahat...bermaksud ilmu di dunia terlalu luas jika dibandingkan dengan komponen2 yg berada dalam dunia ini...yang utama sekali adalah galakan daripada ibu bapa.mereka ingin melihat anak-anak mereka berjaya seperti orang lain yang menempah nama di persada negara mahupun antarabangsa. inilah satu hadiah kita kepada mereka di atas kerelaan mereka mengajar dan mendidik kita dengan penuh kesabaran dan menempuh pelbagai dugaan tanpa sebarang rungutan.apa sahaja kita minta perbelanjaan untuk akademik mereka akan tunaikan tanpa sebarang rungutan. mereka membanting tulang empat kerat untuk menyara anak-anak untuk memperoleh manfaat pd masa akn datang.balasannya???????kita belajar rajin2 sampai menjadi salah seorang yang berjaya dan terpelajar dalam kalangan orang2 yg bijaksana.

akhir kalam dpd cheq....da ngantok sgt nie...rsnya da terjawab soklan2 yg erin tye tempoh ari..setiap soklan yg dberi ada jawapannya.cuma kena usaha untuk mencari k.hehe.....semoga kita bertemu di episod akan datang(macam drama la plk).gud nite sume..byee222 assalammualaikum..

4 komen:

Muslimah Optimis said...

menjawab salam waalaikumussalam...wahhhhhhhh.. panjang bebenor tu ha..hehehe.. nama NAMI memang cute giloss..hihi.. nice to know u in KBU... WE ARE FAMILY

mikro_kokus said...

Tu diaa... segala persoalan telahpun dijawab satu persatu hahaha!

fRaMe+LenSeS said...

amboihh.. sonok la depa.. :D

Erin Azizan said...

betik??dia jawab semua ahh NAMI mmg shweett la ahahaha

Post a Comment